Gezondheid

Wat is het verschil tussen Bach Rescue of Bach Bloesem Mix?

Met behulp van bach bloesem kan stress worden verminderd en kun je beter functioneren in spannende situaties. Het is een natuurlijk product en kan zonder problemen gebruikt worden. Er zijn twee opties. De bach rescue, en de bach bloesem mix. Wat is het verschil tussen Bach Rescue of Bach Bloesem Mix?. Het kan ook gebruikt worden door huisdieren- en kinderen. Het is een veilig product zonder farmacologisch stoffen.

Bach rescue

De bach rescue is een product dat je kunt kopen bij een drogisterij. Denk bijvoorbeeld aan de Kruidvat, Etos of online drogisterijen. Het wordt in Engeland gemaakt en gaat vervolgens dan de hele wereld door. Met behulp van dit product kun je razendsnel je stressniveau verlagen. Dat is natuurlijk handig om altijd bij de hand te hebben om dergelijke situaties te kunnen verbeteren. Een groot nadeel van dit product is dat het niet op maat wordt gemaakt in tegenstelling tot bach bloesem mix. Dat betekent dat je nooit de juiste hoeveelheid gebruikt wat voor jou echt nodig is. Het juiste effect zal je daardoor nooit bereiken.

Bach bloesem mix

De bach bloesem is een soortgelijk artikel want het zorgt er ook voor dat je minder last hebt van stress. Het grote verschil is echter dat de bach bloesem mix speciaal voor jou op maat wordt gemaakt. Er wordt gekeken naar jou als persoon, hoe je bent en welk karakter je hebt. Hierdoor kunnen de professionals de druppels helemaal op maat maken met de juiste hoeveelheid stoffen. Hierdoor krijg je een gegarandeerd goede werking en zijn stressmomenten voortaan verleden tijd!

Bach bloesem voor huisdieren

Bach bloesem kan ook worden ingezet als hulpmiddel voor huisdieren. Zo zorg je ervoor dat bijvoorbeeld je hond of kat minder last heeft van stressvolle momenten. Je kunt dan onder andere denken aan wanneer er verlatingsangst aanwezig is of als de hond veel blaft. Ook is het een prima hulpmiddel tijdens oud en nieuw. Met behulp van bach bloesem zullen ze minder reageren op het vuurwerk dat dan wordt afgestoken.

Kunnen er bijwerkingen optreden bij het gebruik van bach bloesems?

Wanneer je gebruik gaat maken van bach bloesem zullen er geen bijwerkingen optreden. Dat is ook de reden waarom je beter hiervoor kunt kiezen dan alternatieven zoals medicijnen. Bach bloesem kan prima worden gecombineerd met alle medicijnen en van een overdosis kan geen sprake zijn. Het product is dus veilig te gebruiken.

Is bach bloesem ook geschikt voor kinderen?

Bach bloesem kan zonder problemen ook gebruikt worden door kinderen. Sterker nog, het wordt steeds vaker gebruikt door deze doelgroep. Het zorgt ervoor dat het kind kan kalmeren en rust kan ervaren. Dat is effectief wanneer een kind moeite heeft met concentreren, met slapen of niet goed om kan gaan met zijn of haar emoties. Ook bij kinderen met autisme kan het positief uitpakken.

Dit vind je misschien ook leuk